För elever

Tensta Knights – RTG:s Schackklubb

Vi behöver folk som vill vara med i styrelsen och ta ansvar för och arrangera tävlingar,
möten mm!

Kontakta Eleonor.Lindberg@Stockholm.se för mer information och anmälningar till de olika turneringarna.

Läs mer genom att klicka på rubriken. Då kommer ni till Schema över vårens händelser i Schackklubben.

Anmälan frånvaro

När du är sjuk måste du anmäla det till skolan på morgonen, senast kl 10:00 samma dag.

Gör så här:

Ring 0515-777 021.
Knappa in ditt (elevens) personnummer (10 siffror).
Vänta på bekräftelse och lägg på luren.

OBS! Om du har LMA-kort och TF-nummer sjukanmäler du dig per SMS eller genom att ringa till din mentor:

Joceline, mentor SI17Y 076-825 2077

Maria, mentor SI17S 076-123 7996

Marjan, mentor SI17G 076-129 1718

Du kan också anmäla frånvaro direkt i Skola 24. Du måste sjukanmäla dig varje dag som du är borta.

Via Skola 24

Stipendier

Visste du att det finns en rad olika stipendier som du kan söka? Här hittar du en sammaställning av dem. Om du har frågor om att söka stipendium ska du kontakta skolans kurator Nadin Saad.

Kategorier:

I det här dokumentet finner du svaret på de vanligaste frågorna om saker som rör din vardag här hos oss på Tensta gymnasium.

Följ oss på andra webbplatser

• Skolan på Facebook

På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt skolan.

• Skolan på YouTube

Skolans YouTubesida är välbesökt. Titta hit du med!